Wie heeft Rayonier Advanced Materials Inc. (NYSE: RYAM)

Wie heeft Rayonier Advanced Materials Inc. (NYSE: RYAM)

Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven goed presteren in de jaren nadat insiders aandelen hebben gekocht. Helaas zijn er ook tal van voorbeelden van aandelenkoersen die abrupt dalen nadat insiders aandelen hebben verkocht. Aandeelhouders zouden dus heel goed willen weten of insiders aandelen in Rayonier Advanced Materials Inc. (NYSE: RYAM) hebben gekocht of verkocht.

 

Wat is kopen met voorkennis?

 

Het is volkomen legaal voor insiders van bedrijven, inclusief bestuursleden, om aandelen in een bedrijf te kopen en verkopen. Er gelden echter regels voor transacties met voorkennis, en bepaalde openbaarmakingen zijn vereist. aandeel tesla koers is hoog.

 

Transacties met voorkennis zijn niet het belangrijkste als het gaat om langetermijnbeleggingen. Maar de logica schrijft voor dat u enige aandacht moet besteden aan het feit of insiders aandelen kopen of verkopen. Uit een studie van Columbia University bleek bijvoorbeeld dat ‘insiders eerder geneigd zijn om op de open markt de aandelen van hun eigen bedrijf te kopen wanneer het bedrijf op het punt staat nieuwe overeenkomsten met klanten en leveranciers bekend te maken’. aandelenkopen.nl is duidelijk.

 

De laatste 12 maanden aan transacties met voorkennis bij Rayonier Advanced Materials

In het afgelopen jaar kunnen we zien dat de grootste aankoop met voorkennis door president Paul Boynton was voor 363.000 dollar aan aandelen, tegen ongeveer 3,63 dollar per aandeel. Het is dus duidelijk dat een insider wilde kopen, zelfs tegen een hogere prijs dan de huidige aandelenkoers (zijnde US $ 3,59). Hoewel hun mening mogelijk is veranderd sinds de aankoop is gedaan, suggereert dit in ieder geval dat ze vertrouwen hebben in de toekomst van het bedrijf. Wat ons betreft is de prijs die een insider betaalt voor aandelen erg belangrijk. Over het algemeen valt het op als een insider aandelen heeft gekocht tegen prijzen boven de huidige prijzen, omdat het suggereert dat ze dachten dat de aandelen het waard waren om te kopen, zelfs tegen een hogere prijs. De enige individuele insider die het afgelopen jaar kocht, was Paul Boynton.

 

 

Paul Boynton kocht in de afgelopen 12 maanden 300.000 aandelen tegen een gemiddelde prijs van US $ 2,16. Hieronder ziet u een visuele weergave van transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) in de afgelopen 12 maanden. Door op de onderstaande grafiek te klikken, kunt u de precieze details van elke insider-transactie zien!

 

Er zijn altijd genoeg aandelen die insiders kopen. Dus als dat bij uw stijl past, kunt u elk aandeel een voor een bekijken of u kunt deze gratis lijst met bedrijven bekijken. (Hint: insiders hebben ze gekocht).

 

Biedt Rayonier Advanced Materials een hoge mate van Insider-eigendom?

Veel investeerders willen graag nagaan hoeveel van een bedrijf in handen is van insiders. Gewoonlijk geldt: hoe hoger het bezit van insiders, hoe waarschijnlijker het is dat insiders worden gestimuleerd om het bedrijf voor de lange termijn op te bouwen. Insiders van Rayonier Advanced Materials bezitten ongeveer 10 miljoen dollar aan aandelen. Dat komt neer op 4,6% van het bedrijf. Hoewel dit een sterk maar niet uitstekend niveau van eigendom van voorkennis is, is het voldoende om aan te geven dat het management en kleinere aandeelhouders op één lijn zitten.

 

Dus wat betekenen de geavanceerde materialen van Rayonier Transacties met voorkennis?

Het feit dat er recent geen Rayonier Advanced Materials-transacties met voorkennis zijn geweest, stoort ons zeker niet. Onze analyse van transacties van het afgelopen jaar is echter bemoedigend. Insiders hebben een belang in Rayonier Advanced Materials en hun transacties baren ons geen zorgen. Naast informatie over transacties met voorkennis die gaande zijn, is het nuttig om de risico’s waarmee Rayonier Advanced Materials wordt geconfronteerd te identificeren. Elk bedrijf heeft risico’s en we hebben 2 waarschuwingssignalen gezien voor Rayonier Advanced Materials (waarvan er 1 een beetje onaangenaam is!) Die u moet kennen.

 

Back to top