Hoe deze millennium-miljonair 15 creditcards beheert en zijn nr. 1 advies voor beginners

Hoe deze millennium-miljonair 15 creditcards beheert en zijn nr. 1 advies voor beginners

Todd Baldwin heeft 15 creditcards, maar gebruikt ze verstandig. Hier is hoe hij ze beheert en waarom hij suggereert dat u zo snel mogelijk krediet moet krijgen.

Todd Baldwin heeft voldoende credit card airline miles om gratis heen en terug van Seattle naar Europa te reizen. De 28-jarige millennial-miljonair houdt ervan om nieuwe creditcards te openen, vooral die met aanmeldingsbonussen, airline miles en cashback. aanvraag american express card is makkelijk.

 

Maar Baldwin, die vandaag schat dat hij ongeveer twee nieuwe kaarten per jaar opent, is niet begonnen als creditcardoptimalisator. Toen hij opgroeide, werd Baldwin opgevoed door een alleenstaande moeder die meerdere banen had om drie kinderen te voeden. Toen hij dit zag, voelde hij zich gemotiveerd om ervoor te zorgen dat hij zich nooit zorgen hoefde te maken over geld.


 

“Dat is hoe ik het vuur onder me kreeg, omdat ik wist dat ik de strijd niet wilde toen ik ouder was”, vertelt Baldwin aan CNBC Select. vergelijk creditcards online is makkelijk.

 

In zijn jonge jaren associeerde Baldwin creditcards met schulden. Maar hij leerde al snel hoe nuttig ze kunnen zijn nadat hij tijdens zijn tweede jaar aan de Western Washington University zijn eerste creditcard (een beveiligde kaart) had gekregen.

 

HO: Todd Baldwin

Foto met dank aan Todd Baldwin

Zijn belangrijkste advies aan jonge volwassenen is om zo vroeg mogelijk een kredietgeschiedenis op te bouwen. Handig als u in de toekomst een lening wilt aanvragen of een hypotheek wilt afsluiten.

 

“Ik wist niet dat er een goede kant aan creditcards zat, totdat ik meer ging onderzoeken”, zegt Baldwin. Als u uitgaven op uw creditcard in rekening brengt, moet u ze op de vervaldatum volledig betalen. Op die manier vermijdt u eventuele rentekosten en werkt u tegelijkertijd aan het verbeteren van uw kredietscore.

 

Baldwin beloofde zichzelf dat hij nooit meer zou vragen dan hij zou kunnen afbetalen en creëerde een reeks richtlijnen die hij moest volgen bij het gebruik van zijn creditcards voor dagelijkse aankopen, reizen en meer. Hier is hoe hij zijn 15 creditcards beheert.

 

Hij heeft maar 1 creditcard tegelijk in zijn portemonnee

Baldwin heeft misschien 15 creditcards op zijn naam, maar hij bewaart er maar één in zijn portemonnee en de rest in een kluis thuis.

 

Hij merkt op dat de kaart in zijn portemonnee doorgaans een cashback-kaart met een vast tarief is die 1,5% tot 2% bij elke aankoop betaalt. Hij beveelt dit soort creditcards met beloningen aan, of een creditcard die wordt geleverd met een rentevrije periode, zoals een 0% APR-creditcard.

 

Voor degenen die beide willen hebben, biedt de Citi® Double Cash Card geen rente voor de eerste 18 maanden per saldo overboekingen (13,99% tot 23,99% na; n.v.t. op aankopen), evenals 2% cashback: 1% op alle in aanmerking komende aankopen en een extra 1% nadat u uw creditcardrekening heeft betaald.

 

 

Back to top