Geelong-restaurants en wijnmakerijen – perfect voor huwelijksfeesten

Geelong-restaurants en wijnmakerijen – perfect voor huwelijksfeesten

Geelong-cafés bieden absoluut de meest hemelse gerechten in de natie en velen hebben onderscheidingen gewonnen om dit te bevestigen. Dus met betrekking tot het prijzen van een huwelijksfeest, naast het verzamelen van focussen die uitgebreide bundels bieden, wordt de beslissing waar te eten alleen beperkt door de grootte van de stichting of uw financiële plan. Talrijke Geelong-wijnmakerijen bieden ook cafékantoren, dus in het geval dat u problemen ondervindt bij het kiezen tussen de twee, vindt u hier een overzicht van de voordelen van elk:

Geelong Restaurants:

De belangrijkste speelruimte van cafés in Geelong is hun nabijheid tot de stad, aangezien ze normaal gesproken echt centraal staan. Dit is vooral handig in het geval dat u uw bruiloft in het gemeentelijk centrum of op het terrein van een buurtfascinatie houdt, bijvoorbeeld de vernieuwde traditionele carrousel van meerdere miljoenen dollars, de gedenkwaardige Wool-tentoonstellingsruimte, de 21e-eeuwse botanische tuinen of in de buurt. Gevangenis.

Bijgevolg zouden bruiloften die op een van deze plekken worden gehouden, worden geprezen in een van de eetgelegenheden op slechts enkele meters afstand, met als doel dat uw bezoekers taxi’s naar huis kunnen delen of blijven vieren, een kort verlof.

Geelong-cafés staan ​​ook bekend om hun brede menukeuze en proberen nieuwe vis uit de buurt, zelfontwikkelde producten en bessen uit de wijk te fuseren, zodat zelfs de meest kieskeurige smaakpapillen worden verleid. Met een assortiment van chique, meer elite eetkeuzes die net zo gemakkelijk in de omgang zijn, maar toch enthousiaste bistro’s en bistro’s, is er een plek voor elke smaak. Velen zijn gelegen aan de waterkant, dus een deel van hun allure zijn hun verbluffende perspectieven op Corio Bay.

Geelong wijnmakerijen:

Geelong-wijnhuizen en die op het Bellarine-schiereiland profiteren van vruchtbare grond en een atmosfeer die nuttig is om jaar na jaar fenomenale oogsten van Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Shiraz te creëren.Ze waarderen een uniek comfort, gescheiden omgevingsfactoren en ongebruikelijke perspectieven in een meer provinciale setting, wat zorgt voor oogverblindende trouwfoto’s. Bemand door buren, gelukkige individuen, zijn wijnmakerijbruiloften minder formeel maar buitengewoon leuk, de wijn uiteraard, gratis streaming en zonder twijfel van een betere kwaliteit tegen lagere kosten dan die in cafés in de buurt.

Er zijn meer dan veertig wijnmakerijen in Geelong en de omliggende regio’s Anakie, de Bellarine en The Otways, waarvan er veel zijn ingericht met bekroonde eet- en gemakskantoren, menu’s van hoog kaliber (en af ​​en toe gastronomische) en verrukkelijke wijnen. Rave-enquêtes worden routinematig gepost in buurt- en nationale media op en losgekoppeld, en in geld zullen wijnmakerijen regelmatig rekening houden met een groter scala aan bestedingsplannen.

Back to top