Canadese naamloze vennootschap dumpt Ethereum en Monero voor Bitcoin

Canadese naamloze vennootschap dumpt Ethereum en Monero voor Bitcoin

Een Canadees beursgenoteerd bedrijf heeft al zijn etherische en monero-holdings geliquideerd en alle opbrengsten in bitcoin gestopt. Het bedrijf wordt geleid door een bekende pokerspeler en voormalig lid van het Europees Parlement.

 

Cypherpunk dumpt Monero en Ethereum voor Bitcoin

Cypherpunk Holdings, een bedrijf met hoofdkantoor in Toronto dat genoteerd staat aan de Canadian Securities Exchange (CSE), kondigde donderdag aan dat het zijn bitcoin-bezit heeft verhoogd tot 276.479 bitcoins. Tegen de huidige prijs bezit het bedrijf nu ongeveer $ 5 miljoen USD aan bitcoin. Cypherpunk Holdings voegde eraan toe dat dit een netto toename is sinds 30 juni van 72.979 bitcoins, met als toelichting: Theta is druk bezocht.

 

 

De toename van het bezit aan bitcoin is het resultaat van de volledige liquidatie van posities in monero (XMR) en ethereum (ETH), evenals het gedeeltelijk gebruik van de opbrengst van een private plaatsing van $ 505.000 CAD die op 27 augustus 2020 werd afgesloten.

 

Cypherpunk Holdings, opgericht in 1995, was voorheen bekend als Khan Resources Inc., maar het bedrijf veranderde zijn naam in november 2018. Cypherpunk investeert in cryptocurrencies en privacytechnologieën en staat op de CSE vermeld onder de ticker HODL. CEO Antanas Guoga, of Tony G, is een bekende pokerspeler met hoge inzetten en voormalig lid van het Europees Parlement. Hij richtte in 2018 het Blockchain Center op in Vilnius, Litouwen. Zcash coin is druk.

 

Cypherpunk Holdings voegt zich bij een groeiende lijst van grote bedrijven met een treasury-positie in bitcoin, zoals het Nasdaq-genoteerde Microstrategy en Jack Dorsey’s Square Inc.

 

Wat vind je van dit Canadese beursgenoteerde bedrijf dat ether en monero dumpt voor bitcoin? Laat het ons weten in de comments hieronder.

 

Back to top