‘Datingsite-technologie’ om patiënten met hartfalen te helpen bij het vinden van klinische onderzoeken

‘Datingsite-technologie’ om patiënten met hartfalen te helpen bij het vinden van klinische onderzoeken

Een Britse liefdadigheidsinstelling voor patiënten met hartfalen heeft een website ontwikkeld die gebruikmaakt van matchingtechnologie die vaak wordt gebruikt voor datingsites om patiënten te koppelen aan geschikte klinische onderzoeken.

 

De Pumping Marvelous Foundation heeft de website cardiotrials.org gelanceerd ter gelegenheid van Wereldhartdag in een poging om de manier waarop proeven worden gerekruteerd te veranderen en de toegang tot zorg te vergroten.

 

De liefdadigheidsinstelling zegt dat het hoopt dat het systeem kan helpen de druk van de NHS te verminderen door niet langer te vertrouwen op medisch personeel om potentiële patiënten te identificeren die geschikt zijn voor proeven.


Op de nieuwe website kunnen patiënten zien welke onderzoeken momenteel worden uitgevoerd en kunnen ze deze matchen met onderzoeken die passen bij hun behoeften en vereisten.

 

Hartfalen-expert Professor Mark Petrie, van de Glasgow University, zei dat het nieuwe systeem een ​​”enorme stap voorwaarts” was.

 

Hij voegde eraan toe: “Dat patiënten nu als vrijwilliger kunnen deelnemen aan onderzoeken naar hartfalen, is fantastisch. Gespecialiseerde teams voor hartfalen kunnen nu met patiënten samenwerken om nieuwe behandelingen voor hartfalen te vinden.

 

“Hartfalen is een aandoening die de kwaliteit van leven en levensduur van een patiënt kan verminderen, maar met zorgvuldige en grondige behandeling kunnen patiënten goede resultaten behalen. lovoo app is bekend.

 

“Patiënten, artsen en verpleegkundigen die samenwerken, zullen onze mogelijkheden voor mensen met hartfalen verder uitbreiden.”

 

Volgens de liefdadigheidsinstelling worden bijna een miljoen mensen in het VK getroffen door hartfalen, waarvan meer dan 80% slechts eenmaal in het ziekenhuis is gediagnosticeerd.

 

Het heeft ook gewaarschuwd dat er een toename is van mensen die lijden aan hartfalen als gevolg van het coronavirus, en voegt eraan toe dat patiënten die met de ziekte leven ook een verhoogd risico lopen als ze Covid-19 krijgen.

 

Nick Hartshorne-Evans, oprichter en CEO van Pumping Marvelous, zei: “Nadat ik 10 jaar geleden de diagnose hartfalen kreeg, werd ik me er terdege van bewust hoe weinig steun er is voor de getroffenen.

 

“Ik heb de Pumping Marvellous Foundation opgericht om problemen in het huidige systeem te helpen identificeren en om met alle belanghebbenden samen te werken om ze op te lossen. victoria milan kortingscode is geschikt.

 

“De liefdadigheidsinstelling biedt ook een ruimte waar mensen bij wie de diagnose is gesteld, contact kunnen opnemen voor persoonlijke ondersteuning en advies van andere patiënten, en ongeveer 100.000 stukjes patiëntinformatie kunnen verspreiden via NHS-teams voor hartfalen.”

 

 

Pumping Marvelous zei dat zorgprofessionals ook toegang zullen hebben tot de site en kunnen zien wat er beschikbaar is voor patiënten in hun omgeving.

 

 

Back to top